MAASHORSTBURGER MET WATERMELOENSALSA

BBQ Vlees

Printen

Ingredienten

  • broodjes
  • 4 Maashorstburgers
  • ¼ watermeloen
  • 1 limoen
  • paar blaadjes basilicum
  • handje sla
  • 4 plakjes cheddar kaas
  • 1 avocado
  • peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

  1.  Bak de burgers in een pan of op de BBQ mooi bruin en gaar in ca 5 tot 10 minuten (afhankelijk van de dikte).
  2. Leg er op het einde een plak cheddarkaas op en laat iets smelten (draai de burger niet meer om).
  3. Pureer de avocado fijn met een vork en voeg sap van een halve limoen en een snuf peper en zout toe.
  4. Snijd de watermeloen in hele kleine stukjes en voeg de rest van de limoensap toe en schep er door.
  5. Hak de basilicum fijn en schep ook door de watermeloen.
  6. Snijd de broodjes open en verdeel wat sla er over.
  7. Leg de burger met kaas er op en verdeel wat avocadopuree er op.
  8. Schep de watermeloensalsa er op en serveer de rest er bij in een kommetje.
Terug naar recepten
maashorstburger met watermeloen