VARKENSSPIES MET ROZEMARIJN AARDAPPELTJES

Ambachtelijk vlees

Printen

Ingredienten

(voor 4 personen)

  • 400 g varkensvlees, in blokjes (bijv. fricandeau of varkenshaas)
  • 400 g krielaardappelen
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 3 el olijfolie
  • 2 el rozemarijn, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Maak een marinade van de fijngesnipperde ui, 2 eetlepels olijfolie, peper en zout. Marineer hierin 15 minuten de vleesblokjes.
  2. Besprenkel de aardappelen met de resterende olijfolie in een ovenschaal en kruid met de rozemarijn, peper en zout. Grill ze gaar in de oven of op de BBQ.
  3. Prik de vleesblokjes op 8 spiesjes en kruid met peper en zout. Grill ze goudbruin. Serveer met de aardappelen.

Eet smakelijk!

Terug naar recepten
spies